sestdiena, 2010. gada 30. janvāris

čill. vai tad?

sveiki.
[vispār, es nekad nesaku "sveiki", ja nu vienīgi nepazīstamiem cilvēkiem. un jūs neesat nepazīstami. bet nu tik un tā sveiki.]
vakar bija slikta diena, bet, runājoties ar r., atkal atdzīvinājām veco labo "piedrāzt" politiku. protams, ka tā palīdz, esmu jau labi daudz par šo tēmiņu savā dzīvē izrunājusies.
tad nu pēc vakardienas sliktās dienas es nospriedu, ka, esot šādā dziļā studentu stāvoklī, man nekas cits neatliek kā iet un piedzerties.
bet nesanāca. jo sanāca jauks vakariņš, kura laikā piedzīvoju pāris jaunas atklāsmītes un iedomājos, ko un kā tālāk darīt. nemaz nebija grūti. pirms nedēļas man bija pasaules dziļākā neizpratne un niknums, bet pēc korporācijas tikšanās un Valta Kleina (hihi, es jau runāju tā, it kā viņš būtu kāds manas dzīves posms) man ir iestājies viegls piedrāzīgums ar noslieci uz dziļu mieru. un tā es arī to visu uztveru.
darbiņa ir daudz. bet es nesatraucos itin nemaz. jo nākamā nedēļa vismaz no lekcijām ir teorētiski brīva, bet nu bet nu.. normālā noskaņojumā man jau šobrīd sāktos panika vieglā stadijā, jo jāsadara ir nu anormāli daudz.
ak, un pēdējā laikā es sāku sapņot visai pravietiskus sapņus. diespasarg, ne jau tādus kā jāzepam-vai-kam-tur no bībeles, bet nu tādus, kuriem ir visai tieša saistība ar to, kas notiek vai notiks. piemēram, Šarlotes mašīnas ieskrambāšana (beib, man tāds prieciņš, ka Tev viss kārtībā, es, lasot to vēstuli, pilnīgi salēcos) vai mana kļūšana par blondīni. jā, es zinu, ka bieži atkārtojos šajā sakarā, bet es domāju to darīt, un es sapnī redzēju sevi spogulī ar tādiem matiem, un man patika.
tā ka būs.

paskat, kāds ārā kārdinošs sniedziņš.

7 komentāri:

charrmeleon teica...

Es nezkāpēc biju ieciklējusies uz to, ka ar pirmdienu jāsāk iet uz universitāti atkal un jāmācās, bet tad es pēkšņi sapratu, ka NĒ! Nākošā nedēļa tācu vēl ir brīva! :) Man bija ballīte sirsniņā pēctam.

Ak, un man ar prieks. :) Viss kārtībā.

Nevaru sagaidīt, kad būsi blondīne, kas man atgādina, ka mums taču vajag nobildēties kopā pirmstam, lai man būtu before and after dokumentācija :) Un, protams, arī vnk sev, nav tak mums nevienas bildes kopā.

charrlotte teica...

vispār, jā, nav gan nevienas bildes. cik jocīgi. nu tad sabildēsimies. nav jau grūti.

un es ceru, šajā semestrī mums būs vairāk lekciju kopā nekā 1ajā.

charrmeleon teica...

vai tad nebūs mazāk dēļ kursa darba?

charrlotte teica...

nnu, es patiesībā domāju, kā būs ar B daļu, varbūt varam ņemt līdzīgas lietiņas.

charrmeleon teica...
Šo komentāru ir noņēmis autors.
charrmeleon teica...

atvaino. :D es šovakar esmu veiksmīga.

Lai nu kā, es feiloju tāpēc never mind. Nu būtu lieliski kopā visu B, bet mani patiesībā interesē tikai 2 priekšmeti - datu aizsardzības tiesības un juridisko tekstu analīze un rakstīšana.
jo no pārējiem tā viena ir tīra vēsture, ar vārdu vēsture nosaukumā un otra arī ir un slēpjas :D man tā riebjas vēsture.

charrlotte teica...

hihihi, beibe mīļā, es domāju juridiskos tekstus ņemt un romiešu tiesību pamatus. jo tas gan mani interesē, tas vismaz ir okei, nevis ktu kādi sūdi par fogtiem, komturiem un visādiem tādiem mēsliem.

bet nu okei. tad jau skatīsimies.