otrdiena, 2010. gada 19. janvāris

it feels so right now, hold me tight.

lalalabvakar.
šovakar man ir dziedošs noskaņojums. jo rītdien uz skolu, nevus uz LU, bet gan uz veco, labo RFL, darbiņā bīvdiena, ko es plānoju veltīt mācībām. un siltumiņam.
šodien darbā man skanēja manis pašas ierakstītais disks, kas ir ilns ar garastāvokļa mūziku. tur ir gan dziesmas no ATU, gan no Čikāgas, gan no Keitijas Melua, gan vispār. jā jā, ir ļoti labi sēdēt, darboties un klausīties nomierinošu un iegremdējošu mūziciņu.
un šodien sanāca izdomāt tik daudz domu, ka pat pierakstīju pāris lietiņas, lai līdz šim brīdim nepiemirstos. bet ir jau piemirsušās. tas nekas - ieraksts nebūs tik garš.

lūk. sanāca šodien izskriet cauri visādiem dokumentiem [lasīt - informācijai], ko uzģenerējis kāds cilvēks, ar kuru man kādreiz ir bijis tāds kā ehem, visai ciešs kontakts. es lasīju, priecājos, ka viņam iet labi, un atcerējos visādas lietiņas, nonākot pie secinājuma, ka tad, ja mana tā laika būtne atdalītos, materializētos tagadnē un pienāktu klāt šodienas šarlotei parunāšanās nolūkā, mēs viena otru nepazītu. jā, tā būtu.
nezinu, kas man pa šo gadu nācis klāt, nezinu, kas aizgājis projām, bet es visnotaļ jūtos kaut kā.. piepildītāka. protams, sekli, banāli un vēl sazin kā tā sacīt. bet tomēr. tā ir taisība, un es tā jūtos tīri fiziski.

nu lūk.
es tagad gremdējos atmiņās par rītdienu, ko šajā brīdī droši vien visprātīgāk būtu nosaukt par rītdienas gaidām. man tik ļoti ļoti gribas aprunāties ar viņiem. aplūkot 2009.gada Liceja gadagrāmatu. paklausīties, kā citiem pa šo laiciņu ir gājis. pastāstīt mazu drusciņu par sevi.

jā, es padalīšos ar iedvesmojošo informāciju. - 6.februārī ir pienācis laiks man doties uz pirmo Literārās akadēmijas nodarbību, kas būs par "tēliem un tēlainību". es nespēju sagaidīt. nespēju sagaidīt, kad satikšu R.Briedi, visu cieņu viņam
un vispār. es tik daudz ko nespēju ne sagaidīt, ne izprast, ka dienas ir visnotaļ krāsainas.
liekas, ka šovakar piedzīvošu savu pirmo virtuāli kopistisko mācīšanās vakaru. ou.

bučas, mirdzuļi. lai dzīve kā diskobumba.

4 komentāri:

charrmeleon teica...

izklausās burvīgi. vienīgais, ko es daru ir sēžu mājās un skatos tv šovus. fail.

charrlotte teica...

nu bet tad ņem un padari ko citu. visa pasaule tač vaļā! :***

stikla gunita teica...

mm virtuālas mācīšanās. mums parasti tas ir čats visas nakts garumā,kur kāds visu laiku met linkus uz visādām smieklīgām lietā.

charrlotte teica...

mjā, mācīšanās izvērtās par nemācīšanos. tik jocīgi.