trešdiena, 2010. gada 3. februāris

sejai, pierei, uzacu līnijai, lūpu formai, profilam

labvakar, mīļie. es patiesībā nezinu, kāpēc es šo daru. droši vien manī sēž kaut kāds šausmīgs egocentriskuma sindroms, kas liek parādīt pasaulei sevi, un turpināt rādīt, un nebeigt rādīt.
bet patiesībā pēc šodienas satikšanās ar Laimu es sapratu, ka esmu un spēju būt galīgi dažāda. tad nu šeit tāds mazliet grozīts un papildināts manu personalitāšu saraksts. ar bildēm.
bilžu dēļ, protams, nācās mainīt un pielabot arī astoņas dabiskās personības šķautnes, bet turklāt tās ir paplašinājušās. līdz laikam trīspadsmit. vai cik. nu tad skatieties.

dressup šarlote.
viņai ļoti patīk pārtapt par kādu citu. viņai patīk priecāties, smieties, un sasmaidināt cilvēkus ar to, kā viņa pēkšņi no šarlotes ir kļuvusi par kaķi, par audzinātāju, par pulksteni, vai, šajā gadījumā, par brīvības statuju. come on, miss liberty.


emo šarlote.
šis man ienāca prātā, palasot Noru mazliet. un tad vēl sanāca parakāties pa veco bilžu krāvumiem. jā. tāda es biju. gan ne tik ļoti ārēji kā šajā bildē, bet tomēr biju. un šobrīd šī daļa, emo daļa, aizņem kādus 40%, ja ne vairāk, zinātāji sapratīs. nezinātāji arī.

cacīgā šarlote.
jā, viņa ir arī šāda. kādreiz bija krietni vairāk, un arī šobrīd dažreiz ispled šī te beibe. viņai ļoti patīk iepirkties, viņai patīk mirdzoši nieciņi, viņa smejas un priecājas, un vēl viņai patīk saģērbt Marutinju smukās drēbēs. jo Marutinjai skaisti izskatās viss, izņemot kombinezonus.

rīta šarlote.
labrīt. šāds viņai ir skatiens, kad vakardiena/vakarnakts atstāta kaut kur starp spilvenu un palagu, kad pamests skatiens debesīs, uzsmaidīts spogulim un sākts domāt, kas tad tālāk jādara. šī ir vistīrākā personības daļa, jo nekas pār viņu vēl nav nācis.



orgasmiskā šarlote.
vispār, šāda viņa ir reti, un pārsvarā tad, kad tiek kaut kas nodarīts viņas organismam. kad iestājies ka'ds reibums. no cilvēkiem, no kaut kā dzerama vai kaut kā tā. nu saprotiet taču.




apreibusī šarlote.
šādu viņu nevar redzēt bieži. nu labi, var gan. bet kaut kur vienmēr viņa būs iekšā un uzmanīs, vai netuvojas kāds brīdis, kad iznākt uz āru. bilde nav pārāk glaimojoša. bet toties ir tāda vienīgā.


pozējošā šarlote.
redz, kā. šāda ir viņas personības daļa, kas uz āru praktiski nenāk. vai arī, ja nāk, tad tādā muļķīgā veidā, kad cilvēki atskatās un nosmaida. lai nosmaida. mums viņi ļoti patīk.


netīrā šarlote.
šo var interpretēt arī kā neķītro šarloti. bet patiesībā tā ir vienīgi šarlote, kas vienmēr noķēpājas, un nogāž kaut ko. neveiklības iemiesojums, ir jau dzirdēts, ka viņai nav grācijas. nē, grācija viņai ir. absolūtā nulles līmenī. nu tā apmēram.


badass šarlote.
lūk, arī tāda te mums ir pievienojusies. šāda viņa kļūst attiecīgu personību klātbūtnē, šajā gadījumā neviena cita kā noras. viņa ieslēdz sevī emo šarloti un pārējās šarlotes un kļūst kā vecis. tā veču daba nav bieži redzama pilnā apmērā, bet dažreiz nu totāli.
erotiskā šarlote.
šī vispār ir tikai fotogrāfijas personība. jo nevienu šarlotes personības daļu par erotisku saukt nevar, viņa vienkārši nemāk tā. un cauri.
tumšmatainā šarlote.
tā, nu šī vispār nav personība, es tikai vēlējos jums parādīt, cik tumši šeit izskatās viņai mati. un tad viņa nopūšas un atceras pr savu blondīnes zvērestu. jā, viņai būs skumji pēc tumšiem matiem. bet nu, ja viņa varētu, viņa visus matu sakārtojumus saglabātu uz vienas galvas. tā, lai ir gaiši un gari, kā arī īsi un tumši. jo visi viņai patīk vienlīdz stipri.

bērnudienu šarlote.
te nu lūk tā. viņa nav nopietna, bet tad, kad nenopietnība sasniedz nu augstāko iespējamo pakāpi, tad notiek būkšķis [un nevis klikšķis], un notiek šādi. nāk atpakaļ piecu gadu uzvedība un prāts. jā.

sapņainā šarlote.
paskat tik, kāds viņai skatiens. šīs te daļas šarlotei ir daudz. ļoti daudz, pa nakti, pa dienu, stāvus, guļus, sēdus, staigājot, dajebkā. jūs viņu tādu pazīstat, un, ja viņa nesapņo, tad kaut kas galīgi galīgi anv kārtībā. bet tāda stāvokļa nav, tā ka ar prieku varam sacīt, ka galīgā nekārtībā nav vēl bijis.

paldies, dārgie, ka izskatījāt šo atskaiti par šarlotes daļām. es ceru, jums nebija šausmīgi garlaicīgi.

un kādam gadījumā nav melnas baleta čībiņas mājās, ko man aizdot?

11 comments:

n. teica...

badass šarlote. ar kaku ūsiņām.

Unknown teica...

vispār baigi tu esi uzrakstījusi..hmmm...pati

Anonīms teica...

tumšmataino Šarloti nevar pazīt. Pat zoda līnija ne pēc Šarlotes. (:

charrlotte teica...

badass, jā. šokolādes jūras hitlera diena.

jā, marutinj. pati. man tas viss tā ienāca prātā.

jūlij, vai tad? nē, tiešām? man gan liekas ļoti šarlotīga.

charrmeleon teica...

Kdies. Cik Tu esi lieliska! UN šausmīgi smuka.
UN UN BLONDUS MATUS. Tur, kur Tev šitajās bildēs bija tie visgaišākie bij ak cik super!

Druu teica...

man patik visas shitas Sharlotes. Un visi mati, jo mainities ari ir jaamaak :))

charrlotte teica...

ou Šarlot, nu nevajag tik klaji melot jau, ja? hihihi.
es droši vien drīzāk esmu lieliskā nekā smuka, bet arī jūtos neveikli, ja par šito jārunā, tā ka kš.
un blondi mati - maijā. teiksim, kādā 5ajā vai kā.

Elīn, ou, nu, Tu pagaidām esi redzējusi tikai kādas pāris. bet paldies, ka Tev mēs patīkam, mums Tu arī.

n. teica...

nea. Tikai ne blondus. MAn patīk tumšmataināka Šarlote. šitā, jā.

charrlotte teica...

ai, Noriņ, ir tā, ka es gribu tumšus un gaišus, īsus un garus.
visus vienlaicīgi. et tā nevar, tāpēc kaut kas jāmaina.

kad pavasars nāks tuvāk mazliet.

stikla gunita teica...

mīlu viņas visas.

charrlotte teica...

un mēs Tevi.
zelts.